HOME

Welkom op Dierenherinnering.nl,

Deze site gaat over het bewerken van digitale foto’s van dieren die al dan niet overleden zijn. Dit kunnen alle soorten en maten zijn, dieren zijn ons immers dierbaar, niet?

Het idee is van deze website is ontstaan nadat onze hond Pablo, een bastaard shelty, zo ziek was dat we haar in moesten laten slapen. Dit is gebeurd in februari 2005, Pablo mocht bijna 14 jaar worden. Om haar een plek te geven na haar dood, heb ik een fotobewerking gemaakt van verschillende foto’s uit verschillende situaties, deze uitgeprint en ingelijst. Na een aantal weken en nog een aantal fotobewerkingen later, ben ik me gaan realiseren dat er meer dierenliefhebbers zijn die hun “maatje”, jong of oud, moeten missen en hem of haar graag een plekje willen geven in huis maar niet weten hoe. Met een fotobewerking van uw “maatje” lukt dat misschien wel. De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook om een bewerking te bestellen van uw nog in leven zijnde “maatjes”.

Kijk rustig rond, er staan voorbeelden van bewerkingen op de site en verder wat u weten moet. Als u uw “maatje” missen moet, wens ik u veel sterkte en hoop dat een fotobewerking iets van de pijn kan verlichten.


Veel “kijkplezier” en tot ziens!

Cora Koops

Cora Koops ©